onsdag den 15. juli 2015

Så blev det tirsdag og dagen stod på cykeltur henover Golden Gate. Så vi startede dagen med at tage bussen som kører meget tæt på hvor vi bor, og så kørte den ellers helt ned til Fishermans Wharf som er den turistfælde alle skal se og hvor vi skulle hente vores cykler. Min cykel var ok, Mikkels var lige lille nok, Idas var lige store nok og Malenes var lidt morsom, sadlen levede lidt sit eget liv og til allersidst på turen røg kæden af men ellers fungerede det meget godt. Men turen langs vandet hen mod broen gik i STIV modvind, og selvom der ikke er ret bakket nede ved vandet gik det alligevel lidt op og ned og nogle bakker krævede man trak cyklen, medmindre man var hardcore.

Turen henover broen var også spændende, for der er ikke meget plads og der er også en masse gående på broen plus alle der cykler, så man skal konstant holde øje, men vi havde Mikkel til at køre forrest og skabe plads til os andre, så det gik egentlig ok. Vi skulle over på det punkt modsat broen hvor man får supergode billeder af byen og broen, som også var fyldt med turister. Så var det ellers retur mod Fishermans Wharf, men så fik vi medvinden og de fleste bakker nedad og ikke opad så det gik væsentligt stærkere, indtil Malenes kæde røg af. Men da vi havde kørt de 10-12 km var vi glade for at komme af med cyklerne og så kunne vi ellers gå rundt og se hvad området havde at byde på af turistfælder:-)

Vejret her i SF er ganske glimrnede, men startede skidt i går og vejrudsigten sagde der ikke ville komme mange huller i skyerne, så ingen tog solcreme på......men vi nåede ikke engang cyklerne før solen kom frem, så vi fik alle meget sol i går, og nogle steder brænder det lidt meget på kroppen.

Men nu er det vores sidste dag før det er hjem i morgen, så må vi se hvad dagen byder på....

Alcatraz


Palace of Fine Arts

Palace of fine arts




Selvmordstelefon på broen




Ikke mange søløver der er pt.

1 kommentar:

  1. Ej hvor ser det spændende ud! En roadtrip i USA er bare det fedeste!
    https://sulux.wordpress.com/

    SvarSlet