mandag den 29. juni 2015

Så fik vi set lidt af Colorado Springs i dag, en dejlig varm dag, men pludselig kan der komme en regnbyge og det gjorde der her. Deres ordsprog om vejret her er, at kan du ikke lide vejret så vent en halv time, det må man sige de har meget godt ret i. Men vi fik set US Air Force Academy, endda lidt mere end andre da Cheron har US military access, så vi kom ind et andet sted og fik kørt rundt på basen, men der er faktisk ikke så meget at skrive hjem om andet end et flot kapel/kirke som vi kun kunne se udefra i dag, og så fik vi se nogle rekrutter løbe rundt i formation og synge det var nu meget sjovt at se.

Ydermere fik vi set lidt af en lille by der hedder Manitou Springs, der ligger for foden af bjergene, den var meget hyggelig og fik også en bid frokost i en lokal diner. Servitricen undrede sig over vores sprog og sagde.....Danish?? og  vi sagde ja, hun har så lige været volleyball træner i 2 år i Odense og er lige kommet retur, så hun fik også sagde nogle morsomme gloser på dansk, så fik hun lidt flere drikkepenge, og alle var glade:-)

Til sidst fik vi set Garden of the Gods, en slags mini Bryce Canyon(som vi skal se om en uge) utrolig smukke klippeformationer som man kunne komme helt tæt på, der var ekstremt mange mennesker og det kunne Cheron ikke forstå indtil vi fandt ud af at det er sommer, solen skinner og det er søndag, så var der ligesom en ide i at der var så mange.

Men nu er der snart homemade burgers, så jeg må hellere komme op og se hvordan det spiller af:-)

Ida leger med den roligste hund Argos

Air force academy chapel

Mikkel og en B52

Træningsområde

Pikes Peak helt oppe i baggrunden, det højeste sted i Colorado



Garden of the Gods

Balancing Rock

Vi kom hjem og så skiftede vejret, dette er taget ud af vinduet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar