tirsdag den 30. juni 2015

Efter endt succesfuldt besøg hos Cheron & Alain hvor vi ikke sagde farvel men på gensyn, er vi nu i Alamosa i det sydlige Colorado på et rigtigt motel som man kender det, der hvor bilen næsten holder inde i værelset:-)

Det "eneste" vi har lavet i dag er at ha været i Great Sand Dunes National park, nogle kæmpe dyner af op til 200 meter høje sandbunker, som har samlet sig for foden af bjergene. Det ligger pænt afsides, men der var en del mennesker da vi kom forbi, selvom der lige havde været en lille regnbyge forbi. Det hele starter med at man går over en bæk hvor der normalt på dette tidspunkt ikke ville ha været mere vand, men det var der stadig en del af. Den er måske 50 meter bred og hvor den var dybest var vel 5 cm. Man skulle ha gået i bare tæer eller i tøfler, mig og Mikkel gik i vores sko med sokker, og måtte til sidst opgive at gå tørskoet over så vi fik i den grad sop. Vi kunne se flere der var gået helt op men det ville vi på forhånd ikke gøre, men børnene nåede groft sagt halvvejs op, og mig og Malene gik vel en tredjedel. Børnene var gode til at komme tilbage, for man kan ikke hele tiden se dem fordi det går op og ned, men det klarede de fint alene. Blæsten tog lidt til da vi kom længere op, det føltes som om at man fik slebet sine ben af sandkorn. Men vi havnede så her i Alamosa. ca. 50 km fra grænsen til New Mexico hvor turen går hen i morgen.

Vi vidste ikke lige hvad vi skulle have af aftensmad, jeg var egentlig på vej på Dominos, men vi endte på Sonic. Det er en slags 50´er restaurant i har set i film, hvor man holder i båse og bestiller mad over samtaleanlægget og så kommer de ud med maden på rulleskøjter, og så spiser man i bilen, det var en meget sjov oplevelse.

Vores lille bæk hvor vi forgæves forsøger at komme over uden at blive våde

Panorama billede

3/4 familiebillede

Børnene boltrer sig i det fjerne

også her


Parkeringsplads view af dynerne, vi holder forreste til venstre

Sonic mad, vi måtte bakke lidt så de kunne komme ind med maden, det er jo en lystyacht vi kører i

Så leger børnene Tik på motellet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar