lørdag den 11. juli 2015

OMG vi har været trætte i dag:-) og så på sin ferie:-) På vej ud af LA og alle sov og vi kørte i køkørsel(IGEN) på landevejen fra Santa Monica Pier op til Malibu, var lysten til bare at parkere midt på vejen og lægge sig til at sove fuldstændig enorm.

Nå men vi kom hurtigt afsted fra hotellet(har jeg ikke skrevet det mange gange før?) Og kørte til in-out burger ved LAX(lufthavnen) for lige at få en burger og se fly ramme dig på håret, men de havde ikke åbent så tidligt, så vi kiggede lidt og kørte så op til Hollywood Boulevard. Vi parkerede et super sted og børnene kunne lige se stjerner og Malene og jeg kunne gense dem, vi fik også taget et par fine billeder af Hollywood skiltet, og så var vi ligesom færdige med det.

Vi kørte på Santa Monica Beach og badede et par timer i de vilde bølger, eller børnene gjorde, Malene og jeg lå og slappede af. Børnene fik kun lige lov at gå ud til knæene, for det er voldsomme bølger der kommer ind, det sluttede også af med at en anden badegæst måtte have hjælp af en livredder, det så ikke ud som om for os at han havde problemer, men det kunne en erfaren livredder se og fik ham også reddet ind til alle tilstedeværendes ovationer, vildt nok at se hendes teknik med at hoppe på hovedet hver gang en bølge ramte hende, det var dælme effektivt.

Men så var det ellers til Malibu hvor vi kiggede lidt inden vi skulle køre yderligere et godt stykke til Morro Bay hvor vi er nu, en halv time syd for Hearst Castle som vi skal se i morgen. Vi besluttede os på vejen at lige tage en lille omvej ind til Solvang og holde vores pitstop der, vi havde været der før men ville lige give det et kig igen:-) Det mest imponerende ved Solvang er næsten de omgivelser den ligger i, de flotteste bakkede landskab med en MASSE vinranker omkring, som bliver vandet på livet løs, man skulle ikke tro når man kigger, at de har ekstrem tørke herovre.

Der er special Olympics i LA om 2 uger og her kom en af deltagerne sgu med den olympiske flamme, fedt nok at se og et super firma der sponsorerer det:-)

Oscar uddelingssted


Her står alle bedste film nogensinde vundet og årstal

De har gjort klar til de næste år!!!!!!


Santa Monica Pier

Så leges der


Solvang

Solvang

Rundetårn, men kunne ikke finde købmagergade

Mad fra Dominos

Ingen kommentarer:

Send en kommentar