tirsdag den 14. juli 2015

Så er vi i San Francisco. Lejligheden var rimelig nem at finde når man kommer over broen fra Oakland, P-kælder lige nedenunder komplekset så det er dejlig nemt. Det er dejligt med en lejlighed på næsten 100m2, det er som om man er flyttet ind, og man har bare meget mere albuerum end på et hotel. Den ligger i et lukket kompleks med vagt og pool og det hele så det er fint, men lejligheden bærer lidt præg af at være lejet tit ud, denne lejlighed hvis du skulle leje den rigtigt af ejendomselskabet ville koste 35000,- om måneden, og det er den IKKE VÆRD, men igen beliggenhed beliggenhed beliggenhed.

Men vi startede med at lige sige et sidste farvel til familien Guild inden de kørte på ferie og inden vi kørte i outlet og fik handlet det sidste, før vi skulle køre til SF.

Vel ankommet til SF, og en fin rundvisning af vores udlejers kammerat, tømte vi bilen totalt og fik ALT op i lejligheden som i øvrigt ligger øverst på 7.sal. Vi besluttede os at gå en tur op af Market street som er en slags handelsgade og gå forbi Cable-Cars endestationen ved Hallidie Plaza og en tur forbi Union Square som ligger midt i byen, før lejligheden kaldte og vi gik retur.

Som jeg hele tiden har sagt så er dette feriens koldeste sted, og det er næsten lange bukser vejr, det er blæsende og lige ved havet, men vejret er godt vil forblive godt i løbet af ugen vi er her, men til aften hvor mig og børnene var i poolen, var det kun 17 grader og blæsende, så det er næsten dansk sommer her i SF.

Stadion hvor NFL holdet Oakland Raiders spiller



Indgangen til vores lejlighedskompleks



Ingen kommentarer:

Send en kommentar