onsdag den 1. juli 2015

Albuquerque er stedet for de næste to dage, her er indtil videre rigtig fedt. Vi startede dagen stille og roligt på motellet da vi havde god tid i dag, og var først afsted kl.1030. Man trænger efterhånden til en god nats søvn, både mig og Mikkel har vores problemer med at sove, vi vågner en del og i nat var vi næsten mere vågne end i søvn, ved ikke om larm eller andet gør det, men i nat havde vi det begge varmt og sov generelt af h... til.

Men turen fra Colorado og ned til Santa Fe var meget øde, der var rigtigt smukt ned igennem Carson Forest, men ikke mange biler vi møde på vores vej på hovedvejen sydpå i over 100 km. Men vi fik gået rundt i Santa Fe, hvor der var lige så kønt som vi har hørt og læst om. 1 times kørsel længere sydpå er vi nu i ABQ(som de bare kalder Albuquerque herovre). Vi startede lige med et par timer ved poolen, som bare er fed, og Ida og Mikkel boltrer sig lystigt i vandet og er snart mestersvømmere, så det er super. Vi tog en tur ud i noget der hedder ABQ Uptown, et udendørs mall hvor vi også spiste hos vores klassiker, California Pizza Kitchen, og ellers kiggede lidt butikker inden vi smuttede i en target og købte lidt ind blandt andet til når vi om nogle dage kører lidt ud i ørkenen og vi ikke bare kan få mad på hvert gadehjørne. Vi har desværre ikke køleskab på hotellet(men vores TV er overdimensioneret), så vores køleboks bliver brugt som køleskab, så vi skal holde øje med temperaturen i boksen og skifte isen ud, så vi er sikre på vores mad kan holde sig.

Men i morgen skal vi også kigge old town her i byen som i Santa Fe plus vi skal ud og køre en trolleytur rundt i byen, og så skal vi se noget Route 66 neonskilte osv nede hvor den kører igennem byen i morgen aften. Poolen bliver nok også straffet et par gange.

Fuldstændig død landevej

Pause i Ojo Caliente, New Mexico ved posthuset:-)

Så ved man hvor vi holder i Santa Fe, for i alle de snørklede gader var vi ikke sikre på vi bare lige fandt retur, men det gjorde vi nu meget nemt alligevel

Fajita på torvet, det smagte aldeles fremragende

Lidt udsigt over Old Town Santa Fe

Udsigt ned til poolen fra hotelværelset på 6.sal

Lidt udsigt ind over byen

Aftendukkert

Aften Jacuzzi

Billede ind over byen i aftenbeslysning


Ingen kommentarer:

Send en kommentar