tirsdag den 23. juni 2015

Så er sidste dag i Chicago overstået, vi havde frygtet lidt den ville blive begivenhedsløs......det blev den IKKE.

Vi startede morgenen med at gå over i Shedd Aquarium, det var lidt kedeligt synes vi, vi har jo også været i andre gode akvarier og dette var ikke lige så godt, så vi gik skuffede derfra. Vi valgte så at køre en tur rundt i byen og ville ende i et Walmart......pludselig siger børnene at der kommer varm luft ud omme hos dem, det kunne jo ikke passe for luften var kold foran i bilen. Jeg måtte holde ind på en tank og prøve og ganske rigtigt det fungerede slet ikke, det var brandvarmt det der kom ud, uanset hvad jeg gjorde. Og vi var halvvejs mod lufthavnen på det tidspunkt, så der var kun en ting at gøre, op på motorvejen og holde i den obligatoriske kø og så komme derudaf. De skiftede selvfølgelig bilen, men havde intet magen til der var klar......hmmmmm. Han tilbød en Kia som egentlig er ganske fed og som jeg var tæt på at sige ja til og en sløj Ford. Jeg spurgte ham manageren der tog sig af det om han ikke havde noget 4X4 eller andet, så tilbød han fandme en stor Chevrolet Traverse, som er en stor mid-size SUV crossover:-) og så var der julelys i mine øjne og sagde så han ikke var i tvivl: JAAAA!!!! Det er en bil der koster væsentligt mere som udgangspunkt og vi skulle selvfølgelig ikke give mere. Da han kommer med den så er det den helt store model med lædersæder og dvd til børnene. Lædersæder synes vi ikke er det fede men dvd man kunne se aldrig havde været brugt, det var fedt. Ulemperne ved den er at den er enorm at køre i, hvilket egentlig også er et plus man sidder meget højt og kører og der er rigeligt plads i den, da det er en 7-personers bil. Eneste lille ulempe er at bagagepladsen er lidt mindre, men stadig ganske god. Men er du tosset en bus at manøvrere rundt med i et parkeringshus, og jeg ramte da også nogle kantstene, og skulle lige bruge et par forsøg før den kom på plads:-) men det lærer vi hurtigt.

Men i morgen så starter køreturen sådan rigtigt, vi skal herfra kl.8.30 og så ellers ud i den vestlige del af byen i Outlet, og derfra sydpå mod Springfield & St.Louis.

Mig og Mikkel skulle lige ned med lidt bagage i bilen og teste det dvd-anlæg, og vi fik da fundet ud af sammen hvordan de kan se dvd og høre lyd i høretelefoner samtidig med at vi kan høre radio, så det er jo ren verrdensklasse.

Ydermere har der i området af Chicago til aften været tornadoer, da byen pt. ligger på vippen mellem koldt vejr og meget varmt vejr som hele landet er plaget af pt. og som også til dels er her, kl.21 var her 29 grader og overskyet og en luftfugtighed der er ulidelig.

Buckingham Fountain ved solnedgang i går aftes

Billede af Ida&Mikkel, plus vores hotel i baggrunden

Trappen ved Aquarium

Malene og en Amish udflugt i baggrunden, og gutterne bruger samme frisør som i måske kan se, og damerne bruger muffins-forme tom hovedbeklædning:-)

Show

Gælder om at have nok 3-d briller på til Svampebob firkant

Kæmpe lokum af en bil

P-Hus & kæmpe p-hus ikke god cocktail. Bilen er i øvrigt på Iowa nr.plader, så er den landlig ligesom os selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar