onsdag den 24. juni 2015

Så kom vi den ondelyneme on the road(Ny stat til vores CV, nemlig Missouri). Nå men det startede sjovt, vi havde stort set ingen småpenge, og der skulle bruges til lidt vejskatter omkring byen, og de fleste er ubemandet og du skal have præcise penge i mønter med........jeg fik vekslet lidt på en tank, så havde jeg til første gang, så vi tog chancen og kørte..... Men der sad en i første og så fik vi lidt flere småpenge retur, og den næste var så ubemandet helt henne ved det outlet vi kørte til i udkanten af Chicago. Da vi skulle retur havde vi IKKE penge nok, så Malene måtte ud af bilen og ud bagved hvor en trucker var behjælpelig med lidt håndører så vi kunne komme videre:-)

Men vi fik da handlet i det glimrende outlet vi var ude ved og priserne og tilbudene er stadig yderst fornuftige, jeg købte eksempelvis for 62$ i Banana Republic og jeg sparede 82$ så god deal der.

Men så var det ellers sydpå mod Springfield & St. Louis, og bilen duer altså rigtig fint, og man kan godt mærke det er en ordentlig karl at køre i, det er lidt en flyder og motorkræfter mangler der i hvert fald heller ikke. Vi holdt inde ved en Taco Bell og fik frokost, ikke at det er interessant, hvad mere er at det var i det område der i går var tornadoer i, og det kunne ses, der var nogle tv-vogne i området og ude ved motorvejen, lå lidt træer rundt omkring og en del rester på noget af motorvejen. Men vi nåede at se den kirkegård hvor Lincoln ligger begravet, det var en rigtig fed oplevelse. Talte med en ældre herre dernede som arbejdede der, at han i de 13 år han havde været der, højst var 20 dage hvor der ikke havde været udlændinge forbi, det synes han var imponerende at der kom så mange forbi, men vi blev hurtigt enige om at det var nok Route 66 der var skyld i det, for den kørte lige op og ned af kirkegården, og den kørte vi mere eller mindre på igennem byen og ud på den anden side før vi ramte motorvejen mod St.Louis.

Heldet var faktisk at vi skulle have benzin på 80 km før St.Louis, og jeg så at der var skilte til Litchfield, og så tænkte jeg vi skal da se Ariston Cafe, det er en stor begivenhed blandt kendere af Route 66. Det er en rigtig hyggelig diner der ligger inde i den lille by, vi var desværre slet ikke sultne, men fik da taget et par billeder af den, før vi tog nogle milkshakes på Jack in the Box og kørte videre.

Men vel ankommet til St.Louis hvor vi bor lige i centrum og tæt på Gateway Arch(Porten til vesten), den skal besøges i morgen aften, men nok kun af mig, de andre tør nok ikke, for det er nogle specielle elevatorer man skal køre i for at komme op i den, men mere om det i morgen. Vi fik gået en lille tur i en park der ligger i byen som hedder Citigarden, og spist en god omgang aftensmad på TGI(Thank god it is) Friday.

Værelset er kæmpestort som vi har fået på 23.etage men er af lidt ældre dato, men det går nok vi skal kun overnatte her 2 gange før det er afgang igen, men nu er det tid at gå i seng her kl.23 amerikansk tid, resten af familien er gået omkuld, og nu er det min tur for regnskabet & Blog er ordnet:-)
Hilton Chicago

14 stk. elevatorer, og ikke alle stopper på alle etager


Outlet

Stadig et stykke vej til målet




Lincoln Tomb udefra

Ariston Cafe

Gateway Arch

Citigarden


2 kaniner og 1 mus





Ingen kommentarer:

Send en kommentar