torsdag den 25. juni 2015

Så går dagen på hæld her i St.Louis. Malene vågnede i morges og måtte med gru i blikket konstatere hendes nye Iphone ikke kunne tændes, der var ellers fuld batteri da vi lagde os i seng. Nå men før vi kunne komme i Zoo måtte vi finde det mall her i byen hvor de havde en Apple store, og da vi kom derud var der en halv times ventetid på ekspedition, men hende der tog imod os prøvede lidt et cowboytrick og vupti telefon virkede igen. Man kan lave en hard-reset på den, som jeg faktisk godt vidste man kunne men slet ikke havde tænkt på, men det var jo fint den stadig var fin. Vi kørte så i Zoo hvor alle p-pladser var fyldte, jeg satte familien af og fandt et sted i den park hvor zoo ligger i og parkerede(super flot park i øvrigt). Men zoo var rigtig flot omend der ikke var vildt mange dyr, men den var gratis, man skulle så betale ekstra for et tog og nogle andre afdelinger i parken hvis man ville. Men efter endt kigning, kørte vi over på Illinois siden af Mississippi River og så på Chain of Rock Bridge, en gammel stålbro fra dengang Route 66 var i brug, nu er den lukket for alt andet end gående og cyklende.

Her til aften skulle jeg så alene op i Gateway Arch, resten af familien tiltalte det ikke så meget at man skulle sidde i nogle 2 m2 små kapsler og køre op i 4 minutter(en del klaustrofobisk), jeg var heller ikke vildt imponeret men jeg VILLE OP. Det var faktisk ikke så slemt for man kunne se ud på det indvendige i Archen, og når man så sidder ovenpå 4 andre snakkesalige amerikanere så gik det fint nok, men dælme en underlig oplevelse. Men oplevelsen deroppe var fantastisk, der var ikke meget plads og kun små vinduer, men det var en stor stor oplevelse at ha været deroppe og en gammel drøm der nu gik i opfyldelse for mig, det var ca 200 meter ned deroppe fra. Imens var Malene og børnene nede og bade i de mange springvand der var i parken, og vi endte med at hive noget lasagne og Pizza med hjem og spise på værelset, det er også dejligt en gang imellem at gøre det simpelt.

Alt i alt har St.Louis overrasket os, en stor by men slet ikke i nærheden af være så hektisk som Chicago, det er til at komme rundt, og den var i bedre stand generelt end vi havde håbet på.

Hotellet får 2/5, byen 4/5

Skylder at sige at i Chicago får hotellet 5/5 og byen 3/5.

Forest Park hvor Zoo også ligger

Ida

Chain of Rock Bridge

Gammelt lort

Mississippi og St.Louis downtown i baggrunden

Godt med køleboks på hjul, som bliver trukket af en kanin

St.Louis gamle rådhus

Udsigt over gamle rådhus/park fra Arch

som spejler sig i floden

Ikke voldsomt meget plads deroppe

St.Louis Cardinals(baseball) har centralt liggende stadion

Springvand på Illinois siden af floden

Vores hotel med pool på toppen

Edward Jones Dome hvor NFL holdet spiller

Trapperne ned til de kapsler man kørte op i

Forholdsvis lille hul man skal igennem for at komme ind i dem

Gateway Arch

To tosser i springvand

Ingen kommentarer:

Send en kommentar