fredag den 26. juni 2015

Så hedder den Kansas City, og nu begynder de at skrue op for varmen for alvor, vi har været oppe og runde 38 grader i dag, heldigvis er luftfugtigheden lidt for nedadgående, så det er lidt mere til at holde ud, selvom det er varmt.

Vi startede ud med at køre til IHOP(International House of Pancakes) og spise morgenmad, mest fordi Mikkel har talt en del om det, men vi var lidt skuffede, det er en slags fast food morgenmad, og nok ikke noget vi gider mere. Men ellers kørte vi sydpå mod Meremac Caverns(drypstenshuler), som ligger smukt i Ozark bjergene, midt i en skov med en flod ved siden af. Men vi skulle på en times gåtur inde i hulerne, med guide. Allerede på vej ind mod hulerne, blev det bare koldt, og vil skyde på at der derinde har været ca. 15 grader, koldest der hvor der også var vand. Men vi hørte lidt historie om hulerne og så nogle ekstremt flotte drypstensformationer, med lys på og til sidst en video med musik til(God Bless America) med drypstenshulerne som baggrund, det var utrolig specielt, og jeg har optaget det hele og håber det kan uploades nederst på siden her. Men forestil jeg at gå og småfryse ind i de huler og så kommer ud til 35 grader......det var luuuuuunt!!

Men så gik det ellers over stok og sten i 4 timer mod Kansas City, først igennem landeveje op mod I-70, små samfund og lokale folk som man tit ikke ser når man ræser afsted på motorvejen. Men vel ankommet til vores superfede(og gratis) Best Western Hotel vest for Kansas City lige op af et nybygget outlet, måtte vi lige over og se hvad de havde af butikker, inden vi til aften spiste på vores absolutte favorit Longhorn Steakhouse, hvor man aldrig går sulten fra.

Der er igen til aften Tornado Watch ude for området omkring byen, og der skulle komme rigtig meget regn i nat og i morgen tidlig, så håber det er slut til, at vi ved middagstid skal ind og opleve byen, vi kan se i det fjerne det lyner og tordner, og flere tv-programmer er der lysaviser på at man skal passe på osv, de undervurderer ikke vejret, hvilket nok også er meget godt.

Køreturene går ok, Ida keder sig bravt og vil ikke rigtig spille, male eller se film, for hun bliver nemt lidt dårlig når vi kører, men vi prøver at presse lidt på og sige at selvom hun laver andet, at hun lige skal følge med i trafikken, det plejer at tage det værste dårligdom. Malene satte sig om til hende i dag og så hørte vi ellers børne MGP for fuld skrue, og så gik det lidt bedre og hun endte endda med at sidde og male.

PS: ingen billeder i dag, da det ikke virker pt.....ÆV

















Ingen kommentarer:

Send en kommentar