torsdag den 2. juli 2015

Så er vi færdige med ABQ, lækker by med lækkert hotel, for i morgen tidlig så er det afsted mod vest og Arizona, hvor der er mange store oplevelser der venter os, vi skal nå Grand Canyon til i morgen aften hvor vi skal se solnedgangen, men vi vinder jo også en time pga. de ikke kører sommertid i Arizona.

Vi var en tur med en trolley rundt i byen, og det var supergodt, men hørte og lærte i hvert fald en del om byen som man overhovedet ikke vidste noget om i forvejen. En ting der overraskede os var hvor ekstremt mange hollywood blockbusters der bliver filmet i denne by og specielt et nedlagt togværksted der lignede noget der var begået 33 mord og voldtægter i, blev brugt til adskillige film, det er ikke noget man lige regnede med. I går var Jeff Goldblum set på en diner på Route66 da han er i byen fordi de er ved at filme Independence Day 2 pt. men alt i alt en supertur. Vi tog en gåtur ned igennem Old Town her også, som også er hyggelig og vi var på en mexicansk restaurant(jeg kan specielt anbefale deres fajitas......nøj det var godt) Det de gør mest i er hjemmelavet smykker og potter/krukker, selv mig der ikke interesserer sig for det, er det bare flot, men det koster også en mindre nationalformue at købe noget der.

Men poolen skulle ikke vide sig for sikker så der tilbragte vi også nogle timer, inden vi tog en tur i bil igennem Route 66 i byen, det var lidt skuffende, der var ikke så meget neon, og det var lidt dødt, men så er det da set.

En lille note er at de selvfølgelig ikke får meget regn her i ørkenen, og de sagde i trolley at regn er et særsyn, for når det regner kommer der meget på en gang. Men der kom selvfølgelig lidt regn her til aften, for vi har været lidt uheldige med verjet, men ikke med temperaturen som her i dag var på 35 grader, men det føles slet ikke så varmt, da det er en meget tør luft, derfor sveder vi ikke ret meget så det er dejligt nok, vil vove og påstå man sveder væsentligt mere i DK med 22 grader end her med 35 grader.

Et kendt hus hvis man ser serien Breaking Bad

Et af de dyreste huse solgt her i byen, for ca 10 mil kr., normalprisen i byen er 1 mil kr.

Vejkryds hvor Route 66 krydser sig selv.....!!

Meget meget specielt hus som en verdenskendt arkitekt bor i, som jeg pt. har glemt hvad hedder

Dette har en mand hjemvendt fra koreakrigen lavet på maks 3 dage hvorpå han 2 dage efter dør....

Vores hotel i dagslys

A
Aften

Ingen kommentarer:

Send en kommentar