onsdag den 8. juli 2015

Ja som de fleste har opdaget var der ingen update af blog i går, vi var alle meget trætte og specielt mig var helt kvæstet.

Dagen startede med overskyet vejr så vi gik på hotelcrawl, så vi kørte op i den anden ende med bilen og parkerede den ved et hotel/casino og gik ellers på opdagelse i de forskellige og så hvad de har af forskelle osv. Efter nogle timer blev det godt vejr og så var det ellers hjem i poolen. Hvor vi så var det meste af dagen........ Der blev badet og slikket sol til den store medalje og jeg selv spillede volleyball i poolen i flere timer, det var rigtig sjovt at spille med alle mulige forskellige tosser, morsomhederne stod i kø i den pool. Det endte med at der samlede sig store grimme skyer, og poolen blev lukket, og så lukkede himlen sig op og det stod ned i stænger, imens vi gik i bad og gjorde os klar til aftensmaden. Som de skrev i tv "monsoon in Vegas in july", hvad sker der. Så billeder med noget af the strip der stod under vand, men da vi kom ud senere dryppede det kun og vi gik på Steakhouse, for buffeten på vores hotel var et gedemarked, og der var en halv times ventetid, så det droppede vi, og tager den i dag i stedet for. Så efter al den pooltid og gå rundt på hotellerne også om aftenen, så var energien ikke eksisterende i går aftes.

Her til morgen var der dømt pool indtil nu, hvor børnene og Malene kom op, jeg smuttede op lidt tidligere, da jeg ikke skulle have mere sol i dag.

Så resten af dagen her står på buffet, ud og tjekke kapeller og Welcome to Las Vegas sign, og så se de sidste hoteller oppe på midten af the strip. Før den står på Death Valley og en længere køretur til Los Angeles/Anaheim i morgen, hvor der er Disneyland besøg på torsdag.

The Wynn indgangsparti

Med fed rulletrappe til deres pool

Treasure Island forreste og The Mirage bagerst

The Venetian indenfor om formiddagen:-)

TheVenetian 

The Palazzo til højre og The Wynn til venstre

På gangbroen fra MGM til New York-New York opad the strip

Indenfor i Luxor(pyramiden) hvor vi boede for 13 år siden

En lille spillemaskine......STOR

Vanvittige maskiner de har efterhånden

MGM at night taget fra the Excalibur

MGM fra poolen

The Lazy river som man kan flyde rundt i, det er superlækkert lavet

Vejskilte i pool komplekset

Den pool vi normalt sad ved, Ida sidder med sin nye belgiske veninde Emma

Pool kun for voksne

3 stk. 40 etagers højhuse som også hører til MGM....det er vanvittigt stort

Ingen kommentarer:

Send en kommentar