mandag den 6. juli 2015

Så er klokken næsten midnat her i Vegas......

Vi kom hertil i morges ved 11-tiden, og fik vores hotelværelse ok hurtigt, for da vi kiggede senere var køen til check-in voldsom lang, det er kort sagt et renderi her på hotellet som vi dårligt har set magen til. Det er svært at forklare det skal næsten opleves, men bare det at komme ned i poolen tager fra værelset en krig. Og det gælder om at gå i det rigtige tårn og tage de elevatorer der kører til de rigtige etager.....det er bare vildt og larmen/musikken ligeså. Vi har værelse modsat the strip men det gør dårligt nok noget, for når man har været dernede og gå trænger man bare til at hvile øjne og ører, for der sker noget konstant. Men så har vi da udsigt over noget af lufthavnen og indflyvningen:-)

Men efter at ha gået en dagsrejse ud til bilen og hente vores bagage skiftede årstiden fra sommer til vinter......det blev mere og mere overskyet og gud hjælpe mig om det ikke begyndte at småregne.....I VEGAS!!!!! om sommeren....det er jo forrykt. Men vi tog en tur i outlet i stedet i det dårlige vejr, bevares det var stadig 35 grader men overskyet og småregnende. Vi tog her til aften en gåtur rundt i nærområdet af hotellet og fik set lidt af de andre hoteller og springvandet ved Bellagio der spillede teamet til Titanic af Celine Dion, det var ganske smukt, men varede 5 min. Vi sluttede af med lidt is på nabohotellet New York-New York, og når man først har gået rundt derinde så har man et problem........hvordan dælen finder vi ud, men det vi fandt da exit til sidst.

Men udover det så er pools ved hotellet super, og specielt en feature der hedder lazy river er suveræn, en lille "flod" på en halv kilometer som snørkler sig rundt i poolområdet og hvor man bare kan lade sig flyde med af strømmen og under de vandfald der ryger ned i hovedet på en.

Men en ting er sikkert det er en party by og man ser alle typer og folkeslag i verden på 5 min. i denne by, man kan ikke andet end at trække på smilebåndet når der går en shemale rundt, efterfølgende af 3-4 piger der er på vej i byen og mejet godt ud, og derefter går en alm. familiefar med en baby på armen der sover, samtidig med at der i baggrunden kører musik på alle tangenter, det skal altså opleves. Men det har vi nogle flere dage til, og i morgen skulle det blive sol og 40 grader, så mon ikke vi havner i poolen fra morgenstunden.

Tjekker ud af hotellet i Cedar City og skal over og have den obligatoriske morgenmad

I-15 på vej mod Las Vegas igennem Virgin River Valley Gorge, meget meget flot motorvej

Check-in MGM lidt senere på dagen

Malene fik glattet hår og købt nyt MEGET BEDRE glattejern end alt andet hos en lille gadesælger der typisk står inde i midten af Outlets, flink flink dame og vi pruttet det en del ned i pris

Udsigt udenfor vores hotel, for en kender vil man kunne se det er New York-New York hotellet

Paris-Paris hotellet overfor Bellagio

Bellagio springvandet

Udsigt over New York-New York gaming room, hvor vi så 5 sek. terningspil med børnene før de sagde det er ikke lovligt for børn at stoppe op og se på.....vidste vi godt, men de var hurtigt ude:-)

Vores hotels gamingroom, grandprice er den Audi A4 på podiet som har stået lidt for der var støv på den

Ingen kommentarer:

Send en kommentar