torsdag den 9. juli 2015

kl.830 og vi var ude af Las Vegas på vej mod Death Valley og varmen. Vi var ved første punkt ved Death Valley nemlig Zabriskie Point før middag hvor man kan se ud over selve dalen, allerede der var vi lige i underkanten af 40 grader, men det var ikke så slemt fordi det ikke blæste varmt. Ved det punkt talte jeg 18 biler på p-pladsen af den årsag at der var 5 hold danskere dvs. over 25% af de mennesker der var der var landsmænd, det synes vi var lidt vildt. Vi prøvede også at bytte med børn med nogen af dem, og flere var villige, men jeg sagde I taber:-)......nej så slemt er det nu ikke, tværtimod det går fint med dem, selvom programmet er stramt, de kan trods alt sove i bilen, hvilket der er en person i en bil der ikke kan som nu har kørt 3600 miles, hvilket er 5800 km, og der kommer nok ca. 1000 km mere på før vi er færdige. Nå men næste punkt i Death Valley var Badwater Basin det laveste punkt på den vestlige halvkugle og et af de varmeste steder i verden. Vi fandt ud af hvorfor der var så ulideligt varmt, det var såmænd ikke selve varmen som godt nok var slem nok på 43 grader, det var fandme vinden, den kølede ikke men gjorde det bare mere varmt. Nu ved jeg hvordan en steg har det i en varmluftsovn, det var usandsynligt varmt.

Men så var det ellers ud af parken, der var en del Dust Devils rundt omkring den lange lange vej ud af parken sydpå mod motorvejen til LA, nogle af dem var flotte velformede hvirvler hvor andre var lidt underlige, men flot af se sådan nogle stykker ud over ørkenen.

Men ud på motorvejen og afsted mod bilernes by som LA helt klart er, og det ser man hurtigt på vejen ind mod byen, for der er bare biler OVERALT, men vi kom da forholdsvis hurtigt frem mod hotellet som er det der ligger tættest af alle på indgangen til Disneyland, det ligger tættere end Disneys egne hoteller. Til aften var vi lige ovre i deres shopping distrikt som ligger ved parkerne, og kigge lidt på butikker og få lidt at spise. Inde i den store Disney Store siger Malene lige pludselig der er Kardashian....jeg tænkte hvad helvede har hun med Disney at gøre, men det var sgu mor Kardashian og en af søstrene der var rundt og shoppe sammen med to bodyguards og et par Disney folk, og Malene fik lavet lidt paparazzi og skudt billeder af dem, sammen med nogle få andre amerikanere der også havde opdaget dem. På vej ud fik vi da set et enormt flot fyrværkeri de fyrede af derinde, som vi kan se tættere på i morgen når vi er derinde, og købt billetterne, skal nok lade være med at skrive hvad det koster, men et pænt 3-cifret beløb i $ koster det da....VANVITTIGT!

Fin sti op til Zabriskie Point, på 100 meter, men i den varme!!!

Udsigt over dalen

Der er langt ned, nu har vi ellers konstant været 2-3 km oppe i 1½ uge

Salt ved Badwater Basin

Dust Devil

Nøj det gik lige ud, da man kom ud af parken, og man er bare ALENE

Fedeste vejnavn i verden, og den fører INGEN steder hen

Lego i Disney District

Tosse

Så ventede familien på mig som ikke nåede over lyskrydset



Ingen kommentarer:

Send en kommentar