lørdag den 4. juli 2015

Øjeblik det er svært at skrive når ens kæbe ligger på tastaturet...........................

Er du voldsom en dag det har været, der har været knald på og det har været hektisk, og jo mere knald på der har været jo mere sidder vi alle 4 bare med hver vores Apple produkt og slapper totalt af, for den her dag går da over i historien............!!!!!

Vi kan starte med at vi sætter uret til 6.15 for i dag skal der ske noget....:-) Vi er kørt fra hotellet før kl.8, det samme er halvdelen af alle andre på hotellet. Vi kører langs sydkanten af Grand Canyon og ser diverse udkigsposter, som er bedre end dem du får ved visitor center hvor de fleste ligesom er mest kiggende, og det gode ved Grand Canyon at hver gang du har kørt lidt så får du et nyt og anderledes view af Canyon, så vi brugte lidt mere tid der, og så måtte jeg op på sømmet for at komme de over 200 km til Monumental Valley, og vi ramte så lige en rigtig ferievej op til Page og Lake Powell, så vi drejede heldigvis hurtigt fra mod nordøst. Så smed vi ellers kul på motoren og kom afsted, og ramte Monumental Valley lidt i kl.14, vi mistede jo en time fordi vi kom ud af Arizona og ind i Utah(fordi Arizona ikke kører med sommertid). Vi besluttede os for at køre rundt nede imellem de har kæmpe "bjerge" på en til tider sindssyg dårlig sten/sand/grusvej, men det gik fint i vores store bil med stor frihøjde og nogle steder havde en alm. bil været "morsom" men ikke umulig, og der er nogle stejle bakker med sand, der kom vores 4 hjulstræk til sin ret, vi skød op som et missil og de små pisseæsker måtte kæmpe lidt for det. Men ellers kører man stille, for ellers hopper man rundt i bilen som popcorn i en gryde. Men det var meget smukt at køre rundt imellem alle de viewpoints der er og efter 1½ time var vi afsted nordpå i Utah mod Natural Bridges.

Turen hen til Natural Bridges skete af en landevej og lidt nedad den vej tænker jeg, skal vi op over de "bjerge" der.........DET SKULLE VI, så vi fik lige en VILD omgang bjergkørsel på grus i 15 min, det var altså voldsomt og ikke noget jeg lige vidste eller regnede med og Malene var mildest talt ikke imponeret. Nå men Natural Bridges er en lille bitte park med en ensrettet vej på 15 km og 3 naturskabte broer af sten, som man kunne holde og kigge på eller gå tættere på, af stejle stier. Vi kiggede sammen med de få andre mennesker der var og der var tordenvej meget tæt på så man var ikke helt stolt ved at gå rundt imellem lyn osv, men de holdt sig heldigvis væk. Da vi var færdige med den park var vi ved at være udkørte og trætte og derfra var der stadig 150 km landevej til vores motel i den lillebitte by Hanksville ca. i midten af Utah. Men så blev det endnu vildere for vi skulle køre af Highway 95 som jeg godt var klar over var smuk.....MEN så ekstrem smuk!!!! Er du tosset en flot vej, man kørte nærmest nede i en kløft(Glen Canyon) hele vejen, og vi er helt sikre på at prøver folk både highway 1 i Californien og denne her, så vinder denne her uden problemer. Den var også helt øde, jeg talte 18 biler på hele turen, og på et tidspunkt holdt vi pause ved broen der krydser Colorado River og der kom INGEN biler i over 10 min forbi os. Der kom også viewpoint så vi kunne kigge ned på floden og broen, det var bare UG med kryds og slange.

I morgen står den på Highway 12 som er flottere end Highway 95....jeg tvivler og så Bryce Canyon.

GC

GC

GC

GC

GC

Monumental Valley

Monumental Valley, the three sisters ude til venstre

Monumental Valley

Monumental Valley

Monumental Valley

Monumental Valley

Monumental Valley, bil efter kørsel, den er meget rød

Monumental Valley, sammen med andre turister skal der tages billeder af det klassiske view

Kvæg midt på landevejen

Natural Bridges

Natural Bridges

Hwy95 og broen over Colorado River

Colorado River

Colorado River

Tjek Mikkels bøf på hamburgeren:-)

Benzintank butik inde i en klippe





Ingen kommentarer:

Send en kommentar