søndag den 5. juli 2015

Sååååå er et slut med alle de nationalparker og det enestående landskab som Utah nu er. Vi er nu i Cedar City i det sydvestlige Utah, inden vi i morgen kører de 2½ time sydvest til Las Vegas og holder daseferie i 3 dage, det betyder også at vi ryger ind i en ny tidszone og nu kommer 9 timer bagud, og derved kan det være at dem der læser blog om morgenen ikke kan læse det nye indlæg fordi jeg ikke har fået uploadet det endnu.

Vi kan starte med det sidste først, vi har lige været til 4.juli fyrværkeri uden for byen, hvor det meste af byen havde kørt ud og stod eller sad og så fyrværkeriet fra vejene omkring. Da det startede virkede det som om det hele sprang i luften og man stod lige og tænkte, er det der meningen, der kom en ildkugle der sagde spar 2 og blændede os,t til trods for det var ca. 800 meter væk, men det varede 15 min. og var super super flot.

Men ellers var vi tidligt på færde i morges(hvornår kan vi sove længe?) Vi kom forbi Capitol Reef National Park, som egentlig var planen vi skulle køre forbi, men vi kørte kort ind i den og tog nogle billeder osv. Ja det lyder vanvittigt at man kun lige kører ind i parken men det er lidt det samme som vi lige har set de sidste par dage, og det er en park der er oplagt til at gå rundt i og det var ikke lige i vores planer, så vi var hurtigt videre. Derefter var det highway 12 ned mod Bryce Canyon ca. 150 km rigtig flot vej...........meeeen det var vel kun ca. 40 kilometer ca. halvvejs der var rigtig flotte, det andet var bare "pænt". På et tidspunkt kørte vi oppe på spidsen af et bjerg i ca. 1 km og bjerget var vel 10 meter bredt, dvs vejen kunne lige være der, og vi kørte jo ikke lige ud, den bugtede sig lidt deroppe på spidsen, det var MEGET specielt. En lille indskydelse, så blev Ida hurtigt køresyg og fik lige vasket sine sandaler og fødder i bræk.

Men vel ankommet til Bryce Canyon, og ved at være godt mætte af natur så vi lige den sidste tørn. Der var rigtig mange mennesker, og de opfordrede til at man kørte i shuttle buser ind, men det gad vi bare ikke, og et par enkelte af p-pladserne var MEGET booket, men vi var hende og se de steder der BARE SKAL SES, og det er altså imponerende de slanke klippesøjler der bare står op og ned af hinanden.

Og så er det slut med nationalparker, pånær at vi skal se Death Valley om nogle dage. Så vi havnede her i Cedar City, og slappede af for dagen og vi sat et par vaske over, Og så er vi klar til Vegas!

Highway 12

Highway 12

Highway 12

Så kravler de

Highway 12 mest populære viewpoint

Bryce Canyon

Bryce Canyon

Bryce Canyon

Bryce Canyon

Udenfor Bryce Canyon

Fireworks, de startede med at "sprænge" det hele i luften, det var lidt voldsomt




2 kommentarer:

  1. Stort tillykke på jeres bryllupsdag. Håber resten af turen bliver lige så fantastisk. Nyder at læse om jeres oplevelser. Det er lidt som at være der selv. Knus og kram til jer alle fra mormor og Hans Jørgen

    SvarSlet
  2. Tak. Jeg havde selv glemt dagen ups. Henrik huskede den selvfølgelig. PS kan du sende lidt arv så vi kan blive? Knus og kram Malene

    SvarSlet